Privacy statement

Treasure Island Beads & Supplies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons verschaft is, vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de AVG.

Wij verwerken uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Treasure Island Beads & Supplies zal persoonlijke gegevens nooit verkopen of voor commerciële doelstellingen ter beschikking stellen aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de dienstverlening van Treasure Island Beads & Supplies.


Welke gegevens hebben wij nodig en waarom?

 • Voor- en achternaam
  Om bestellingen aan de juiste persoon te kunnen adresseren.

 • Adres en woonplaats
  Om bestellingen naar het juiste adres te kunnen verzenden.

 • Betaalgegevens
  Voor de betaling via iDeal wordt gebruik gemaakt van een beveiligde betaalomgeving. De betaalgegevens worden hier in opgeslagen om de betaling aan een bestelling te kunnen koppelen.
  Ook wanneer er door middel van overboeking betaald wordt, dan worden deze gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan een bestelling te kunnen koppelen.
  Het bankrekeningnummer wordt alleen gebruikt om bedragen retour te kunnen storten.

 • IP-adres
  Dit wordt gebruikt om je voorkeuren op de website te onthouden, daarnaast wordt het IP-adres ook opgeslagen om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van je account.

 • E-mailadres
  Dit gebruiken we om een bevestiging en updates van je bestelling te kunnen sturen. Ook als er vragen zijn over je bestelling dan nemen we per email contact met je op.
  Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief dan worden deze per email naar je verzonden. Uitschrijven kan op elk moment via je account, via de klantenservice of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.


Overig

 • Mijn account
  In je account staan de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, land, email adres en je favorieten/wishlist. Deze kun je te allen tijden zelf inzien en aanpassen.
  Daarnaast is hier ook je bestelgeschiedenis terug te vinden, daarmee kun je zelf inzien welke artikelen je besteld hebt en items makkelijk nabestellen.

 • Bezoekgedrag
  Om onze site te verbeteren verzamelen we bezoekgedrag zoals bijvoorbeeld het bekijken van pagina's en links die geklikt worden. Hiervoor maken we gebruik van derde partijen zoals Google Analytics en Hotjar, deze houden zich uiteraard ook aan de privacy-regels.

 • Bewaartermijn
  Wij bewaren gegevens zolang je klant van ons bent. Dit betekent dat wij je account bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer klant van ons wenst te zijn.

 • Rechten
  Je hebt altijd het recht om je gegevens in te zien, aan te (laten) passen of te laten verwijderen uit ons systeem. Neem hiervoor contact met ons op via info@treasure-island.nl.


Voor verdere vragen over onze privacy policy kun je contact opnemen.