Over ons

Treasure Island is in 2008 ontstaan vanuit een passie voor kralen en andere materialen voor het maken van sieraden, na ruim 13 jaar is dat er zeker niet minder op geworden!

Met meer dan 10.000 artikelen is deze website en ons assortiment intussen uitgegroeid tot een waar schateiland vol kralen, onderdelen en benodigdheden voor het maken van de mooiste sieraden en accessoires.

Net als in een echte kralenwinkel kun je bij ons bijna alle artikelen per stuk uitzoeken, geen voorverpakte zakjes met een vast aantal maar precies zoveel als je nodig hebt voor jouw creatie.

Alle producten worden met zorg geselecteerd, je vindt hier dan ook een origineel assortiment waar we regelmatig nieuwe schatten aan toevoegen.

Zoek je iets wat je hier niet gevonden hebt?
Vraag het even, en we doen ons best om het product voor je te vinden!

 

Wij verkopen o.a. artikelen van kwaliteitsmerken als The Beadsmith, Beadalon, Miyuki, Swarovski en Toho:

Bekijk onze artikelen van The BeadsmithBekijk onze artikelen van BeadalonBekijk onze artikelen van MiyukiBekijk onze artikelen van SwarovskiBekijk onze Toho artikelen

 

Bedrijfsgegevens
Treasure Island (Beads & Supplies)
KvK nummer: 17217696
BTW Nummer: NL001583571B47

Aalsterweg 33
5615 CA Eindhoven
(geen bezoekadres!)

Contact:
Vragen kunnen we het beste beantwoorden via email, dit kan via: info@treasure-island.nl of ons Contact formulier

Ons telefoonnummer is 040-2113921, van ma t/m vr tijdens kantooruren proberen we hierop bereikbaar te zijn. Er zit echter niet fulltime iemand naast de telefoon, we zijn daarom het beste en snelste (!) bereikbaar via email.